Et annerledes år

Dette året ble absolutt annerledes enn det jeg først så for meg. I februar ble jeg nemlig gravid med mitt tredje barn! 👶🏼🤎

Det er en stor glede, men en slik livsendring gir naturligvis noe ekstra å tenke på og bekymre seg for når det gjelder det praktiske også.

Det var veldig viktig for meg å kunne fortsette å ta alle oppdragene jeg fikk. Heldigvis har jeg vært i god form, dermed har jeg og min voksende mage vært i full drift frem til fødsel og lavsesongen for boligmarkedet.

Det er godt med denne rolige tiden hjemme og jeg nyter babybobla, men etter bare fire uker savner jeg også å dra på oppdrag. Det er vel et godt tegn da, og sier litt om hvor mye jeg trives som boligfotograf.

Jeg vil fortsette å være tilgjengelig, og ser frem til å jobbe litt igjen like etter nyttår!